Színváltás: |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.14 20:47:26 (V) 20. |
| Akkor ezt nem ismerem. Tuti fánk receptem is van, de nem kefíres. Az a süti is nagyon finom és egyszerü, amire én gondoltam, és valóban nem azonos az általad említettel. Ha van érdeklődés, bedobom a kalapba, de nem akarok senkit hívásra kapacitálni. |
|
| Előzmény: 19, benzol | |
| benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 19:41:51 (Szo) 19. |
| Nem, ezt is forró zsíradékban, kiszaggatva kell sütni. Azonnal felpuffad és feljön a felszínre. | |
| Előzmény: 18, Hilda | |
| Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.13 13:20:53 (Szo) 18. |
| Ismerem az általad említettet is, azt gondolom, de azt sütőben kell sütni tepsiben és nem olajban (ha egyre gondolunk). Lehet variálni, gyümölcsöt keverni hozzá, vagy a tészta feléhez kakaót rakva egy kevert színű és ízű tésztát kapunk. | |
| Előzmény: 17, benzol | |
| << 1 >> |
|