Színváltás: |
|
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 20:58:41 (P) 2063. |
Jelbeszéd! Biztos vagyok benne, hogy ha hozzám közelebb lennének az általad is említett események, koncertek, több alkalommal is szivesen felutaznék Budapestre. Az adottságokat figyelembe véve, havi egy-egy alkalommal van arra módom, hogy ezt megtegyem. Persze felmerül bennem az a kérdés, hogy egy vidéki kisvárosban mekkora közönség jönne össze egy klubos (Illés, Beatles) összejövetelre. Ezt a gondolatot csak azért szerettem volna megosztani veleted illetve veletek, mert a rendezvények budapesti közpóntúságánál erröl sem szabad megfeledkezni. Szintén ehhez kapcsolodna a következö kérdésem: a klubos összejöveteleken a megjelentek hány százaléka érkezik vidékröl. Az utolsó megjegyzéseddel, egyetértek, hiszen évtizedeken keresztül magam is gyakoroltam. Speci |
|
Előzmény: 2060, Jelbeszéd |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 18:19:03 (P) 2061. |
Az, hogy te ott voltál a kislányokkal, felléptetek és egy nagyszerü müsort adtatok Tini tiszteletére, ez is egyfajta támogatás, amit nem felejt el senki. Ahogy nézem, itt téged mindenki becsül és szeret. Sajnos Magyarország valóban Bp-centrikus. | |
Előzmény: 2060, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 17:41:05 (P) 2060. |
Ismét szép napot! Itt valami félreértés történt ! Senki nem mondta, hogy a foci VB miatt nem lehet FG-4, NOcoMMent, ABSZ stb. koncertet nézni ! Még szerencse, hogy itt, a Fórumon vissza lehet nézni, hogy ki, mit mondott, és kontrollálni lehet. Én azt mondtam (és ezt tartom is), hogy 10 ilyen program közül 11 Bp-en van. És mennyivel könnyebb annak a helyzete, aki ott lakik. Ennyi. Ha Bp-en laknék, én is ott lennék mindegyiken. Ennek semmi köze a foci VB-hez. Igaz, hogy én nem szponzoráltam az Illés-klubot, de az, hogy április 7-én felmentem öt lánnyal, és utaztunk 500 km-t, nem 10 forintomba került, de boldogan tettem. Na de hagyjuk az egészet. ui. Lehet ám távolról is szeretni az Illést! |
<< 1 >> |
|