Színváltás: |
|
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.20 08:37:25 (K) 2150. |
Jó hír, hogy megismétlik. Épp egy ismerősnél voltam vendégségben, ott láttam (félig-meddig) a műsort, de nem tudtam nagyon belemélyedni. A házigazda nem volt "járatos" Illés-Szörényi témákban, így Őt nem igazán érdekelte... Nahát, hogy milyen emberek vannak...? |
|
Előzmény: 2147, Oszi |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.20 01:22:10 (K) 2147. |
Figyelem, figyelem !!!! Közérdekű közlemény következik. Aki lemaradt a vasárnapi Szerelmes földrajz (magyar ism. sor., 30') (ism.) - Szörényi Levente c. műsorról, az most szerdán még bepótolhatja, ugyanius 14:00-kor megismétli a Duna TV, illetve június 25. Vasárnap, 19:00-kor és július 2. Vasárnap, 19:00-kor a Duna II. Autonómia. Nekem is az volt a nagy bánatom egészen mostanáig, hogy a videótok megadta magát. De szerencsére megismétlik a műsort. Amit ráadásul rögvest digitalizálni is fogok, ha a Windowsom és a tuner kártyám is úgy akarja ... |
|
Előzmény: 2102, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.18 13:16:03 (V) 2102. |
Ja, a 8 napon túl gyógyuló sérülésekre gondolsz? Amúyg szerintem simert ez a szólás. Csatlakozom Lillához, igazán szívemelengető kis film volt ez Leviről és a Pilisről. Nem is tudnék szebbet elképzelni nyárra, mint ezt a kis kirándulást augusztusban..remélem összejön (kopp-kopp-kopp) Csak egy nagy bánatom van, csütörtököt mondott a videónk (mikor, ha nem most persze). DVDn meg lesz ez ugye..? És nagyon boldog születésnapot kívánok Paul McCartneynak! |
|
Előzmény: 2100, hulio |
<< 1 >> |
|