Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 00:00:48 (V) 22980. |
Szép Estét Mindenkinek! Most értünk haza Fülekről (zuhogó esőben), ahol fellépett a MIEZ és Szörényi Levente. Fülekről tudni kell, hogy 99%-ban magyar lakosok lakják, a polgármester is magyar... szóval mindenki... Levente ez év március 15-én volt a vendégük, és akkor megígérte, hogy majd ősszel elénekel néhány dalt. Ehhez a műsorához hívta meg kísérő zenekarnak a MIEZ-t. 17 órától versdaloló fesztivál volt, ahol felvidéki zenekarok, szólisták megzenésített verseket adtak elő. És az est befejezéseként jött a MIEZ, és a végén az utolsó négy számot már Leventével közösen adták elő. Levi természetesen gitározott is. A négy dal: Az utcán, Kugli, Légy jó kicsit hozzám, Little Richard. A terem befogadóképessége 350 fős, majdnem tele volt, egy-két széket láttam üresen. A Miskolci Illés Klub 70-80 fővel képviseltette magát. Ki a különbusszal, ki saját autóval érkezett a helyszínre. A miskolci csapatnak köszönhetően nagyon szuper hangulat volt! Találkoztunk Bp-i tagokkal is... Szilvi, András, Bálint... velük beszéltem, de lehet, hogy voltak mások is... Azt hiszem, hogy a MIEZ történetében ez nagy esemény, és nagy megtiszteltetés, hogy Leventével együtt játszhattak. Szép volt Fiúk! |
<< 1 >> |
|