Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 13:01:51 (Sze) 23323. |
Sajna nem láttam kamerákat, legalábbis olyanokat nem, amik rendes felvételt készítettek volna. Volt ugyan néhány felvevő, de azok leginkább csak a kivetítőre küldték a képet, és az operatőrök sem voltak valami ügyesek, mindig lekéstek a lényegről. Kizártnak tartom, hogy kiadják az anyagot, mint koncertvideó. A felvételeim: link A dalok alapvetően a sztenderd hangszereléssel szóltak, úgyhogy gitárpárbaj alatt inkább a látványt értem: a két gitárhős szorosan egymás mellett, összedugott fejjel tépte a húrokat időnként. |
|
Előzmény: 23321, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 00:09:58 (Sze) 23321. |
Remélem, hogy készült rendes videofelvétel is a koncertről, mert sajnos nem lehettem ott. Jó lenne, ha valamikor leadná a TV... Viszont addig is a magam részéről érdekelne az a telefonos felvétel (elsősorban a gitárpárbaj miatt is), ha még áll az ajánlat. |
|
Előzmény: 23305, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.12.31 01:14:19 (H) 23305. |
Néhány szóban a tegnapi Demjén-koncertről, melyen Levente volt a vendég. Szilvinek igaza van, Levente jött, megfogta a bulit, és egyszerűen ellopta. Mondom mindezt úgy, hogy régóta szeretem Rózsit, és nagy tisztelője vagyok az ő művészetének is. Érdekes volt egy színpadon látni a két legendát, számomra pl. megmutatta, miért volt az ország első számú zenekara annak idején az Illés. Mert szólhat valami jól, lehet valami szívhez szóló, lehet valaminek költői a szövege, de azt a tisztaságot, azt a határozott egyértelműséget és pontosságot, azt az energiát, és profizmust, amit Levente karaktere és az általa megszólaltatott Illés-együttes produkálni tudott, akkor nem tudta senki más, és azóta is csak egészen kevesen, már ha egyáltalán. Az elhangzott dalok, melyekről érdeklődés esetén közepes minőségű telefonos felvétellel tudok szolgálni: Miért hagytuk, hogy így legyen (duett Rózsival) Ne gondold Az utcán Little Richard El kell, hogy engedj (duett Rózsival) Levente és Menyus gitárpárbajáért már önmagában megérte elmenni a koncertre, de persze nem szeretném kisebbíteni Rózsi érdemeit sem: nagyszerű, színvonalas, király koncert volt. |
<< 1 >> |
|