Most lehet, hogy szembemegyek az árral, de akkor is elmondom a véleményemet, mert szólásszabadság van, nemde?
Bár az ötlet jó, hogy eljusson az Illés klubunk híre széles e világba, minden Illés/Fonográf rajongóhoz (régiesen szólva: az Óperenciás tengeren is túlra = Ober Enns), ezért élünk azzal a lehetőséggel, hogy azokhoz is elérjünk, akik számára csak a Facebook létezik (szinte már már az őrületig élve ezen szenvedélyüknek).
Node nézzük az érem másik oldalát. Érdekes, de ismerek még rajtam kívül is embereket, akik ellenállnak a fb csábításának. Ott van például a BlackBirds honlapja: szemmel láthatóan nemrégiben egy teljes változáson ment keresztül, nagyon szépen megújult. Azonkívül Tininek is él és virul a saját honlapja, és külföldi híres zenészeknek is vannak saját hivatalos honlapjai, amelyen keresztül a rajongóikat ellátják minden hasznos információval.
Ha mindenki átmegy a fb-ra, én akkor is itt maradok őrizni a lángot, mert számomra ez az egyetlen elfogadott Közösségi Oldal (igen, nagy kezdőbetűkkel), mely magyar elme szellemi alkotása, szellemi tulajdona, nem pedig egy ostoba jenkié. Szeretem ezt a mi kicsi, de autentikus, eredeti kis kuckónkat; és ne feledjük, hogy azért ez a honlap is az internet óceánján lebeg, mely ugyanúgy mindenki számára elérhető egy kis rákereséssel. Remélem, megmaradunk még sokáig így ebben a formában.
Huhhh … elmondtam, ami a szívemet nyomta.
|