Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.24 07:06:58 (Sze) 23915. |
Persze, de nekem most hirtelen az a poén jutott eszembe, hogy mi lenne, ha egy György nevű zenésztől választanék neki dalt György napra... és hát nekem a csendes Beatle-re esett a választásom. A választott dal egy találós kérdéssel kezdődik: "Little things that will change you forever..." vagyis melyek azok a kis dolgok, amelyek örökre megváltoztatnak téged. A válasz maga a dal címe. Aki hallgatja a Dr. Boross rendel-t du. 3 és 5 között a Lánchíd rádióban, az megtudhatja a nagy titkot. Egyébként az anyu által eddig kért 71 dal között szép számmal voltak Illés, Fonográf, Koncz Zsuzsa dalok egyéb kedves magyar melódiák mellett. |
|
Előzmény: 23914, Jutka |
Jutka | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.24 05:51:34 (Sze) 23914. |
György napra akár lehetne magyar dalt is választani! |
|
Előzmény: 23913, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.23 23:16:30 (K) 23913. |
Holnap György nap! Nekem erről rögtön Dr. Boross György jutott eszembe a Lánchíd Rádióból. Így hát gyorsan billentyűzetet ragadtam és elküldtem neki e-mail-ben egy névnapi jókívánságot George-tól George-nak, azaz egy George Harrison dalt választottam. Hátha leadja a holnapi műsorában. Hiszen olyan sok kívánságunkat teljesítette már (anyunak már a 71.-et), hogy megérdemli, hogy Neki is kívánjunk valamit. Most pedig legfőbb ideje nyugovóra térni ... mielőtt az első villamos is elindul. |
|
Előzmény: 23606, G.TIBI |
<< 1 >> |
|