Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.05.18 11:06:56 (Szo) 23996. |
Szép Napot Mindenkinek! Tegnap Illés Klub volt Miskolcon. Most ugyan nem volt "szárvendég", de így is nagyszerű volt a hangulat. A szokásos zenei vetélkedő, most a fociról szólt, természetesen olyan zenei bejátszásokkal, melyek a témába vágóak. Elhangzott a DVTK induló is, amit hajdan a miskolci Reflex együttes játszott, akinek a basszusgitárosa most a MIEZ-ben játszik. Így aztán ki más adhatta volna át a jutalmat, mint ő. Ezt követően a MIEZ gitárosa, Füvessy Norbi énekelt nyolc Bródy számot, egyedül. (Illetve egy szál gitárral, ahogy a mester szokta) Az dalok mellé volt egy kis "extra" a kivetítőn a dalokhoz illő képek mentek, mintegy aláfestésként. A MIEZ két blokkot játszott, közte két új Fonográf dal is elhangzott, amit még eddig nem soha nem játszottak. (Társasjáték, Útközben) Nagyon jó hangulat, rengetegen táncoltak. (közte én is, a hat éves unokámmal a nyakamban... most jöttem rá, hogy milyen nehéz... ) Volt több új arc is, közte egy házaspár, akik a végén odajöttek hozzám, és azt mondták, hogy nagyon jól érezték magukat, eljönnek máskor is. Találkozunk június 7-én, az évadzáró bulin. |
<< 1 >> |
|