Színváltás: |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.05.27 20:28:39 (H) 24039. |
Jó lenne már, ha kiadnák az eredeti, Vikidálos Atillát, DVD-n! ...mert szerintem az valami fantasztikus volt! István így, megy úgy... az István-t mindenki szereti - én is - de nekem az Atilla a kedvencem. | |
Előzmény: 24037, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.05.27 17:31:19 (H) 24037. |
Kell-e egy zeneszerzőnek a kottán túlra is látnia? "Hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan útra terelt, amelyen végighaladni különös büszkeséggel tölti el az embert, mert egy nemzet generációkon átívelő szórakoztatását nyújtotta feladatul, de úgy, hogy a lélekemelő pillanatok mellett önbecsülését is előidézze, erősítse. Meggyőződésem, hogy nemsokára nagy szüksége lesz az egyetemes emberi gondolkodásnak és erkölcsi megújulásnak a mostanra porig alázott, meggyötört ősi népek tanúságtételére." Szörényi Levente - zeneszerző Szörényi Levente - Színház és történelem I. - Árpád népe + István, a király + Veled, Uram! DVD+könyv A DVD-n az Árpád népe 2006-os eredeti-, a Veled, Uram! 2000-es eredeti-, és az István, a király 2003-as csíksomlyói előadásaiból láthatók részletek. A könyv Szörényi Levente 2008-as tanulmányait tartalmazza. DVD: 1. Főcím Szörényi Levente: Árpád népe 2006 (részlet): 2. Keresd az ősöket! Szörényi-Bródy: István, a király (2003-as változat - részlet): 3. Elkésett békevágy Szörényi-Bródy: Veled, Uram! 2000 (részletek): 4. Végső próba 5. Hol tartunk ma már! 6. Aki mer, az nyer! 7. Utolsó út http://rockdiszkont.hu/index.php?param=1&term_id=9636¢er=uj_termekek&term_id=3842 Szörényi Levente - Színház és történelem II. - Atilla - Isten kardja DVD+könyv+képeslap A DVD-n az Atilla - Isten kardja - Vikidál Gyula nevével fémjelezhető szereposztású- 1993-as margitszigeti előadásaiból láthatók részletek. A könyv Szörényi Levente 2003-as tanulmányainak 2013-as, kiegészített változatát tartalmazza. A 2013-as emléklap Atilla halálának 1560. évfordulója alkalmából jelent meg. DVD: Szörényi Levente: Atilla - Isten kardja (1993-as változat - részletek): 1. Főcím 2. Isten kardja 3. Vigilász 4. Európát látok 5. Hagyom Rómát 6. Ősöd üzen 7. Csillagrendben túr ivadék 8. Atilla temetése 9. Fejedelmünk Csaba http://rockdiszkont.hu/index.php?param=1¢er=uj_termekek&term_id=9636 |
<< 1 >> |
|