Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.06.23 13:21:03 (V) 24154. |
…és ha már Balaton, arról meg ez jutott eszembe: „Álmodom - a Holdat ringatja a Balaton” „a lelkünk hangja zeng a húrokon” „Álmaimban megtalálom az elveszett időt az út szélére hullott éveket S homályos, torz tükörből pillant vissza rám a dallamokban őrzött képzelet.” Bródy János - Álmodom Egyszerűen gyönyörűséges! |
|
Előzmény: 24153, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.06.22 21:35:09 (Szo) 24153. |
Tolcsvay Béla. | |
Előzmény: 24152, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.06.22 16:17:19 (Szo) 24152. |
Szolgálhatok egy kis hűsítővel? Akkor tessék parancsolni, máris itt van: http://www.youtube.com/watch?v=efAIpqpr5pc „Élsz valahol ég alatt reád néz a nap…” Úgy gondolom, most már kezd egy kicsit túl sokáig rám nézni. Igazán nézhetne már másfelé is, mert még a végén belepirulok. Ha „élsz valahol víz mellett…”, akkor nem is tudod, milyen jó neked, mert ezt a kánikulát csak ott van esély túlélni. Egy üdítő felvétel ilyen hőségben. Nem tudom miért, de csak úgy ez a dal jutott most az eszembe, annak is az „élsz valahol, víz mellett” sora. Megkérdezhetem, hogy mikor készült ez a videofelvétel, és ki írta a szövegét (mert Bródy dalszövegei között nem leltem rá)? Gondolom, a Balatonnál turnézott a Fonográf, és akkor is ilyen meleg lehetett. |
<< 1 >> |
|