Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.22 22:21:18 (Csü) 24378. |
Isten éltesse Robert Plantot születésnapja alkalmából! Így tetszett az István, a király: „Azt ígérte édesanyám fényes víg napokat élek Hej, de olyan a világ mindig szomorúbbat érek.” „Gyászba öltözött csillagom elhagyott a jó reménység” „Komor felettem az ég is Még a föld is sír alattam...” … ha nem Bródy Jánost látom regősként. http://www.youtube.com/watch?v=sFQAKv681wE |
|
Előzmény: 24354, Illésfan |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.21 16:44:53 (Sze) 24358. |
Egy ideje azon gondolkodom, hogy vajon azért nem értem ezt az új rendezést, mert megöregedtem, és hát nem érthetek már meg mindent, vagy azért, mert egyszerűen gyenge a minősége. Egyelőre az utóbbi tűnik esélyesebbnek. Kicsit kevésbé lenne elszomorító, ha ez mondjuk a huszonharmadik évforduló lett volna, de hát a kerek harmincadik volt... | |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.21 16:14:42 (Sze) 24357. |
Rettenetesnek tartom... A korábbi változatok fényében: - az ének és a színészi munka minősíthetetlen - a díszlet és a rendezés szellemisége pedig minimum keresztény- és magyarellenes Mindez együtt kimondhatatlanul elszomorít... Úgy vélem, hogy erre nem lett volna szabad pénzt és lehetőséget adni... "Elhervadt a sárga rózsa..." "Miért hagytuk, hogy így legyen?" |
|
kmsz | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.21 13:14:37 (Sze) 24356. |
Kar hogy megengedtek a bemutatot Szent Istvan kirraly unnepen. A szerzok miert hagytak hogy igy legyen. Nem volt egy igaz magyar aki megakadalyozhatta?Percemberek nem tudnak artani Szent Istvannak de ez az eloadas bearnyekolja az eredeti bemutatot. NAGYON SAJNALOM. Egy nemzeti darabbal kevesebb. Miert hagytuk hogy igy legyen? |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.08.21 01:19:21 (Sze) 24354. |
Ma ünnepli 65. születésnapját Robert Plant, a Led Zeppelin legendás énekese http://rockbook.hu/content/ma-unnepli-65-szuletesnapjat-robert-plant-led-zeppelin-legendas-enekese Boldog Születésnapot neki! Hogy tetszett az "új" István? |
<< 1 >> |
|