Nem kötelező ám elolvasni mindent, amit ide belinkelünk. Mellesleg szerintem köpönyegforgató az, aki gyakran, a mindenkori érdeke szerint, váltogatja nézeteit. Ha valaki életében egyszer rájön arra, hogy rossz úton jár, de belátja tévedését, és megtalálja a jó utat, az az én szememben nem köpönyegforgató.
Bayer Zsolt munkásságát Levente 2004-ben Szabadság Díjjal ismerte el. Most erről van szó. Amit most tiltakozásul Zsolt visszaad. A tiltakozás különféle megnyilvánulásainak vagyunk most tanúi: van, aki a koncertjegyét árulja, mert nem kíván elmenni a Papp László Sportarénába, más meg a Leventétől kapott díját adja vissza. Mindenki vérmérséklete szerint. Biztos hallottad már, hogy John Lennon a MBE (Member of the British Empire) kitüntetését adta vissza a királynőnek, ha jól emlékszem a vietnámi háború elleni tiltakozásul vagy valami másért. (Illésfan majd kijavít, ha tévednék.)
"S a tőled 2004-ben kapott Szabadság Díjamat pedig ezennel visszaadom. Pedig sokat jelentett nekem egykoron. Éppen annyit, mint az egykor volt István, a király."
Ami engem illet, én továbbra is elismerem Levente és Kristóf zenei munkásságát. Ezután is hallgatom a zenéjüket, és vásárolok Fonográf lemezeket.
|