Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.09.05 22:47:34 (Csü) 24498. |
Szerintem nem baj. De azért ezzel a "gondoljuk tovább"-bal nem értek minden határon túl egyet. Ahogy mondtam is, a mű címe, zenéje, és szövegkönyve adott volt, úgyhogy ezektől fényévekre eltávolodó asszociációk nem illendőek. Valahogy mindig az a vége az ilyen eltávolodásoknak, hogy mindenki a saját igazát látja igazolva a feldolgozásban. Persze, én is mondhatnám, hogy a mű alátámasztja, amit mindig is gondoltam a nem megfelelően egyenletes széntartalmú vas rozsdásodásáról magas iontartalmú környezetben, és még igazam is lenne, csak hát a mű nem erről szól. Viszont jól hangzik, hogy Alföldi volt olyan zseni, hogy még ezt is belecsempészte. |
|
Előzmény: 24497, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.09.05 22:37:54 (Csü) 24497. |
Az Alföldi-rendezést támogató kritikák és hozzászólások olyasmit írnak sok helyen, hogy ez a rendezés rólunk szól, azért nem kosztümös történelmi darab, mert a mának szól, azt akarja, hogy ismerjünk magunkra, gondolkozzunk el rajta, gondoljuk tovább stbstb. Namármost, ha ez így van, akkor miért baj az -ahogy sok támogató sérelmezi-, hogy a hozzászólások egy idő után már valóban nem a darabról szólnak, hanem annak kapcsán a mai helyzetről, netán politikáról? | |
Előzmény: 24496, erga |
<< 1 >> |
|