Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.03.24 09:28:07 (H) 25116. |
...na végre.... (három napja nem tudok belépni... ) Pénteken ILLÉS klub volt Miskolcon, erről szeretnék beszámolni. Szörényi Levente volt a vendégünk, aki előadást tartott az "Atilla, Isten kardja" c. rock-operájáról, illetve a hun vezér történelmi szerepéről, és halálának körülményeiről. Ezt követően Levente dedikált, szinte mindenre... lemezre, CD-re, DVD.re, plakátra, fényképre, szórólapra, vagy épp egy darab papírra is... becsületére legyen mondva, állta a legalább félórás rohamot... a közönség pedig a sorban állást... Az egyik klubtag egy igazi ritkaságot hozott... Egy általa készített 1966-os fényképet, ahol az Illés Szegeden, egy egyetemi bálban játszott. Levente mondta is, hogy ilyenkor hajnal négyig zenélni kellett nekik... Aztán egy kis zenei vetélkedő következett, ahol azt kellett kitalálni, hogy a bejátszott Illés dal, melyik filmben volt hallható... és Levente volt a zsűri, valamint ő adta át az ajándékot a nyerteseknek. Ezt követően a MIEZ játszott, a vendég pedig a nézőtérről hallgatta. Aztán a "Kégli dal"-nál felment a színpadra, és elkezdte, hogy "Sok kérdést már megoldottunk..." ... és végig énekelte a dalt... A MIEZ szinte mindig a "Little Richard" c. dallal fejezi be a műsort, nosza, előtte gyorsan kerítettem egy zsinór nélküli mikrofont, odavittem Leventének, aki a nézőtérről adta be a "kezdő hangot", azaz a sikítást... Nagyszerű volt a hangulat, a vendég is láthatóan jól érezte magát. Találkozunk a következő klubnapon, április 25-én. |
<< 1 >> |
|