Nagyon áll a fórum, ógy látszik, mindenki nyaral. Én tegnap érkeztem vissza Svédországba, ahol jelenleg ugyanolyan meleg van, mint Magyarországon.
Nagy élmény volt a szerdai Blackbirds, majd a csütörtöki FG-4 koncert. A fiúk fiatalok, lelkesek és nagyon jól játszanak. Három szám erejéig Németh Oszi is beült a dobok mögé. (Indián, Tibi: FG-4-et a klubba!)
Sokan voltunk ott a klubból, és néhány fórumozóval sikerült személyesen is megismerkednem: Lilike/Liluka testvérpár (nagyon aranyosak), Hulio, aki velem együtt a nagy (vén?) generációt képviseli, Speci (akinek az utolsó hozzászólása eltünt, vajon hova) Ossy képei remélhetöleg mihamarabb felkerülnek a honlapjára.
A pénteki érdi nocoMMent bulin és a szombati veröcei FG-4 bulin sajnos nem tudtam ott lenni, közlekedési nehézségek miatt.
Jelbeszéd ötlete a vendégekkel kapcsolatban nagyon jó. Érdekes lenne felkutatni ezeket a régi embereket. Pl. mi van ma Kosztolányi Balázzsal, aki az Ezek a fiatalok föszereplöje volt, a filmen ö énekli a Sárga rózsát. A lemezen szerencsére Levi énekli.
|