Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.07.17 23:01:05 (H) 2615. |
A teljes programot holnap mondom telefonon. Ma egy hangulat magával ragadott. Már engedi a technika, hogy ezt a hatást megosszam mindazokkal, akik Kisorosziban részt vettek a kihelyezett Illés klubon. Az ott készült felvételt most láttam először; akkor nem tudtam a műsor zömét figyelni, mert a Bács-hegyi szőlősgazda ajándékát tesztelve "kellett" megbeszélni a Holdvilágárok túra előkészületeit. A színpadi és a helyi fények összhangja lehetővé tette egy viszonylag jó minőségű, szép, világos felvétel készítését. Operatőrünk THJ, Tóth János élt is ezzel a lehetőséggel. Köszönjük. Nagyon jól mutatott a felvételen a Kárpátaljáról érkezett néptánccsoportok bemutatója. A filmről is "lejön", hogy Ossyka, a szegedi egyetemista rutinnal és szeretettel készíti fotóit. Ritka pillanatok közé tartozik, hogy az FMH beengedő kulcsemberének Kálmánnak, éppen Kisorosziban volt alkalma jókedvűen táncra perdülni feleségével. Örülünk vidám közelségeteknek és annak, hogy Lajos és Lilla lehetővé tették ezt a szabadtéri szép klubestet. Jó látni, hogy Jelbeszéd, a Fórum oszlopos tagja, végre a klubélet részesévé tette feleségét és fiát is. A családtagokat talán csak a Fonográf koncerten láttuk utoljára. Szikszó elég messze van. 2006. jún. 30. 21:57 Az Illés számokra táncoló közönséget megtisztelve a kicsi színpadra lépett Levente, Szabolcs és Lajos. Újra itt van, Kéglidal, Kugli, Amikor én még kissrác voltam dalokba való "besegítés" tökéletesre sikeredett. Legalábbis a hangulatot illetően. A filmen látszik miért is nehéz befejezni egy ilyen napot. A klubtagság ezt tudja. Főleg az alkalmanként Bp.-re utazó törzsvendégek, akik Debrecenből, Szegedről, Siófokról, Nagykanizsáról vagy Sopronból jönnek. Nagy dolog ez kérem. S jó, hogy örülni, lelkesedni tudnak! |
<< 1 >> |
|