Színváltás: |
|
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.10.29 10:30:42 (V) 26432. |
Kedves Klubtagok! Egyetértek az előttem szólóval. És láttam is, hogy ropta a táncot. Jól bírta. Tetszett Budai Ilona ízes népmeséje. Jót szórakoztam rajta. Tanítványa számomra teljesen ismeretlen dalokat adott elő, de érdekes volt őt hallgatni. Van tehetsége hozzá. Értékelendő, hogy fiatalember létére a népi kultúra, dal, hagyomány az érdeklődési köre. Tolcsvay Béla nagyon élt a színpadon. Szívesen hallgattam volna még a történeteit és a Tolcsvay dalokat. Érdemes lenne egyszer lemenni a Tolcsvay klubba és ott is meghallgatni. A Shades együttes hozta a szokásos pörgős, hangulatos stílusát. Tényleg szinte mindenki táncra perdült. Jó hangulatot teremtettek. Szívesen látjuk őket máskor is. Köszönet a szervezésért - ami mint kiderült, nem is volt olyan egyszerű - Tibinek, Jutkának. Decemberben találkozunk. |
|
Előzmény: 26430, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.10.27 08:29:42 (P) 26430. |
ILLÉS KLUB 2017. OKTÓBER 28. 19 ÓRA A klub az FMH emeleti Színháztermében kerül megrendezésre. Részletes program: - 19.00 óra Kapunyitás; - 19.15 Budai Ilona népdalénekes és tanítványa Kiss László műsora; Tolcsvay Béla önálló műsora; Tolcsvay Béla és az A.B.S.Z. zenekar közös koncertje; - 20.30 Bródy János dedikálás; - 20.45 - kb. 22.30-ig The Shades együttes Rock & Roll partyja 2 részben. Rock Diszkontban megvásárolhatok lesznek: - BRÓDY JÁNOS régi CD-i új kiadványban, mely új bónuszokkal van kiegészítve; - BRÓDY JÁNOS: 52 év dalszövegei című könyve; - Korlátozott számban Illés pólók; - Majnik László: Tanulmány az Illés zenekar 1964-1973 között megjelent hanglemezeiről című könyve új kiadványban. - A Fonográf együttes 2018. február 16-i koncertjére 20 %-os kedvezménnyel korlátozott számban akciós jegyek vásárolhatók. Mindenkit sok szeretettel várunk!!!!! |
<< 1 >> |
|