Jó volt újra "Illés klubosnak" lenni pénteken, EB meccsek ide és a hőség ellenére oda, telt ház volt. Látszott a közönségen, hogy már nagyon ki volt éhezve, egy jó kis koncertre, közösségi élményre. Ehhez minden adott volt, itt voltak főhőseink, Levi, Tini, Örs, mellettük jó néhány szeretett, híres zenész.
Természetesen ki kell emelni az est összetartóját a kiváló MIEZ bandát.
Nagyon nagyot játszottak, és volt néhány meglepetés szám a tarsolyukban, amivel megörvendeztették a "nagyérdeműt". Nagyon jó volt a Tibi által beharangozott meglepetés is, Tini eljátszotta a helyszínen megvásárolható bakelit lemez slágergyanús számát a Marianna árkot. Örs meg beszállt a Rock and roll Rézi-be püfölni a dobokat, szintén nagy siker volt. Pihentetőleg lehetett finom borokat vásárolni Levi pincészetéből. Sokan pedig, köztük én is dedikáltatni álltam be Tinihez. Lemezeket, cd-ket, könyveket lehetett aláíratni a "SZERZŐVEL". Az enyém speciális eset volt, Tini is jót derült rajta, lány unokám nyolcadikos ballagási szalagját írattam alá, amin egy Bródy idézet volt, ő 60 évvel fiatalabb rajongója Tininek, jó látni, hogy lesz utánpótlás. Mindent egybevetve, nagyszerű este volt. Külön köszönet Jutkának, Tibinek és a ház dolgozóinak, hogy nagyon jól sikerült az est, nem volt fennakadás a nagy érdeklődés ellenére sem. Viszlát szeptemberben, reméljük nem jön közbe semmi.
|