Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 09:48:29 (Szo) 3280. |
Szívemből beszélsz ! Uff,Testvérem ! A "családi" konfliktusokról nem ildomos itt értekezni.Rendezzék le a lovagiasság szabályai között egymással. Nekünk csak a ZENE kell, legyen az bármelyik "banda" mert mindegyiket kedveljük. Remélem ŐK is előbb utóbb megbékélnek egymással,és legnagyobb örömünkre ,sokszor hallgathatjuk még zenéjüket.Én bátran jelentem ki a vezetőség nevében ,hogy a klub mindig is nyitva áll azok előtt a zenekarok előtt akik a szívünkhöz közel álló NAGY CSAPAT zenéjét játszák. |
|
Előzmény: 3278, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 03:51:34 (Szo) 3278. |
Meló miatt be kellett ugranom a céghez, aztán gyorsan rápillantottam a fórumunkra. A 3260. sorszám alatt már megírtam, hogy csak köszönhetem azt, amiben az elmúlt egy év alatt részem volt. Úgy gondolom, hogy ennyit tehetek, és remélem, hogy ennek a szerencsétlen diskurzusnak vége szakad, és a klubon kívüli ügyek ott rendeződnek, ahova tartoznak. Érzem, hogy ezzel a kívánságommal nem állok egyedül. Már nagyon várom 8-át, hogy ismét kezet fogjunk és megöleljük egymást, és a sok SP, LP és CD után élőben hallhassuk az Illés és a Fonográf dalait. |
<< 1 >> |
|