Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.11 21:06:45 (Szo) 5428. |
A TINI teszt-DVD átnézés alatt van. A címoldal fényképeinek kiválasztása folyamatban. A hátsó oldal a track-listával már látható TINI honlapján. A megjelenés időpontját lásd később itt a Fórumon. A könyáruházi dedikáláson természetesen megvásárolható lesz a DVD. A december 1-jei klubnapon (ahol sajnos Tini nem tud megjelenni a fellépése miatt) megkaphatjátok a DVD-t a legolcsóbb árfekvésben Gyémánt Ervin Rockdiszkontjában. |
|
Előzmény: 5424, erga |
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.11 18:38:04 (Szo) 5425. |
Húúúú a híreket elfelejtettem. Mindjárt pótolom a lemaradást. Bocs Indián. | |
Előzmény: 5424, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.11 17:19:57 (Szo) 5424. |
Megérkeztem Pozsonyból, kevveseim. Nem volt túl jó (bár azért voltak kellemes élményeim is), fura egy ország. Azt hiszem, az emberek temperamentuma, hangulata eléggé más, mint a miénk, és ez nekem szokatlan volt. Mindegy, a meló megvolt, úgyhogy most újra itthon. Indián, küldheted nekem is a hírek menüpont tartalmát, de csak hétfőtől leszek flyamatosan gépközelben, így a feltöltést legkorábban akkor tudom megcsinálni. Tibi, köszi a sok hírt, információt, amit a fórumba írtál, ezek mindig nagyon fontosak! A Madách-beli DVD megjelenéséről (hol kapható, mikortól) tudni valami konkrétumot? Mert a 24-i dedikáláson nyilván nem lesz majd kapható, oda gondolom eleve vinni kell. Köszi! |
<< 1 >> |
|