Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.15 17:29:55 (Sze) 562. |
Csak, hogy tovább fűzzem egy kicsit az ujjongásomat: Amikor olyan valaki kap kitüntetést, akit az ember nagyon becsül, olyan érzése támad, mintha ő is részesülne ebben a kitüntetésben, illetve, mintha ő maga is a kitüntetés átadója lenne. Bennem most ezek az érzések kavarognak, boldog vagyok, hogy tanúja lehettem/lehetek a munkásságuknak. Még egyszer teljes szívemből gratulálok Nekik! |
|
Előzmény: 561, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.15 17:08:21 (Sze) 561. |
Hogy most mit érzek, nem tudom elmondani... Valaki a szívemből cselekedett... Ami pedig a két kitüntetettet illeti: Kedves Zsuzsa és Tini! Szívből gratulálok, és köszönök MINDENT!!! |
|
Előzmény: 555, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.15 12:36:02 (Sze) 555. |
Kedves Illés KluBOSCH-ok! Nagy öröm ért bennünket. Zenei munkásságuk elismeréseként egyforma kitüntetést kapott március 15-én BRÓDY JÁNOS és KONCZ ZSUZSA a PARLAMENTBEN. "MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉRDEMREND KÖZÉP KERESZT" Együtt kezdték a popzene megismertetését. Nem csak haladtak jóban-rosszban kiállva egymás mellett a beat pallóján felfelé, hanem művészi rangra emelték a szöveg és a dallam előadásának egységét. Nem csak külön-külön kaptak elismerést, mindig egymás érdemeit dicsérve, hanem végre egyszerre, együtt ünnepelhetnek. A közönség már régen tudja, hogy nem volt hiábavaló az eddigi egyéni feladatvállalás sem, s hogy közösen tagadhatatlanul még nagyobb hatást gyakoroltak a beatnemzedékre, idősebbekre és a mai fiatalokra egyaránt. Kordokumentumok igazolják, hogy teljesen elfogadott lett hivatalosan is ez a műfaj. Ebben volt Nekik ÓRIÁS-szerepük. Köszönjük. |
<< 1 >> |
|