Színváltás: |
|
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.20 20:14:13 (H) 5636. |
Szerintem is '65-ös kell, hogy legyen, mivel '64-ben az Illésék nem jártak még stúdió közelében sem. István, te mindent tudsz! A Rohan az idöt a tv-ben valóban az Atlantis kísérte. (Szólógitár: Radics Béla) Kocsis L. könyvéröl: Nem akarom a mestert cikizni, de csinált egy interjút velem és egy interjút Révész Péter barátommal, aki szintén itt lakik Göteborgban és szintén gyógyíthatatlan Illés-rajongó. A két interjút összegyúrta és kerekedett belöle egy harmadik, amit egy harmadik nemlétezö Péter szájába adott. Nadehát az írói szabadság... |
|
Előzmény: 5634, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.20 19:11:20 (H) 5634. |
Tudod az a helyzet, hogy Kocsis L. Mihály könyvéhez Kiss Miklós írta a diszkográfiát, és ő szerinte a Vonatzene 1964-es. Szerintem meg 65-ös (és Halász Gyula szerint is), na akkor most mi van? Kiss Miklós nem beszélt Halász Gyulával én meg beszéltem. Attól, hogy abban a könyvben úgy szerepel, még nem biztos, hogy úgy is van. Nem akarom megbántani egyik "felkent" rockszakírónkat sem, de rangeteg hiba van mindegyikük könyvében! Tételesen bebizonyítom ! Erről ennyit... |
|
Előzmény: 5632, Rocktóber |
<< 1 >> |
|