Színváltás: |
|
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.28 08:30:56 (K) 5791. |
Fogjuk fel inkább burkolt marketing tevékenységnek, néhány óra leforgása alatt 11x hangzott el az együttes neve. Más helyeken ez dollármilliókba kerül... Tegnap én is láttam a Scampolo-s filmet. Ultraszuper volt. Leszámítva, hogy egy illető az Illést (+Metrot+Omegát) nemes egyszerűséggel "gyengus" zenekaroknak nevezte. Szóba került az ORI és a KGB (?) "kapcsolata"is. Hmmm... Szóval érdekes műsor volt, bár Komár Laci csak a szépre emlékezett... De azért a pálmát Kádár János nagyszerű mondása vitte a Felvonulási tér integetős páholyából: "Innen fentről minden jobban látszik és messzebb, de a szél is jobban fúj..." |
|
Előzmény: 5785, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.27 20:03:44 (H) 5785. |
Igen, csak próbáltunk... | |
Előzmény: 5782, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.27 17:59:19 (H) 5782. |
A magam részéről Ergának (Marcell) adok igazat. Mindenki olyan nevet választ, és úgy írja le, ahogy akarja! Már elnézést, de engem (itt) nem érdekel a helyesírás, megy a MTA állásfoglalása. Az én együttesemnek a neve így van írva a lányok pólójára: kisVIRÁG Hofi mondta egyszer valami ilyen szőrszálhasogatásra: Akkor most mit csináljak, szúrjam tö...ön magam? Vegyétek már észre, hogy a MIEZ egy játékos szó, amit akár úgy is lehet értelmezni, hogy Mi ez? De gondolom, csak viccelni - próbáltatok... |
<< 1 >> |
|