Színváltás: |
|
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.03 16:33:41 (V) 5997. |
Van sok fiatal tehetséges zenekar. Pl: az FG-4 (Blackbirds) hogy csak egyet említsek de sajnos a média nem sokat foglalkozik velük talán csak a Duna tv vagy az MTV a Fesztikörkép című műsorban. | |
Előzmény: 5988, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.03 16:12:25 (V) 5988. |
Ez annyira jellemző... én nagy híve vagyok a (főleg angolszász) ÚJ zenekaroknak, hihetetlen ötletesek, ügyesek és tehetségesek (és gyakran van merszük újítani is)! Az a baj, hogy sokszor beleesnek emberek abba a hibába, hogy nem látnak túl (illetve nem is akarnak) a "régi jó öregeken" és teret se hagynak a fiatal tehetséges zenészeknek... Ez abszurd pont egy Illés-klub fórumon, de nem erre a társaságra értem, hanem pl olyanokra, kik meghallanak egy fiatal zenekart és rögtön rávágják, hogy "jajj de gagyi, ez tipikus (mittomén) U2 nyúlás"... Nah de off | |
Előzmény: 5976, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.03 00:26:48 (V) 5976. |
Az egyik konkurens zenekar fejezte ki nemtetszését, hogy micsida dolog ilyen kezdőkről írni... Nem érdekel. Ami az Illés pólót illeti... Nekem 1969-ben volt először, szerintem ez időtájt lehetett, mert a legendás logó, a "Nehéz az út" lemezen volt először, bár igaz hogy azon még szekér és ló nélkül... Azóta minden koncert előtt üzletet látott benne valaki. Valahol van egy 1969-es fényképem ilyen pólóban, ha megtalálom, felteszem a lapomra. |
|
Előzmény: 5969, Rockybaby |
<< 1 >> |
|