Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.04 22:21:49 (H) 6135. |
"Jan. 12-én a BeatBand Bánó Andrással" Hmm, nem akar/tud jönni senki a hazai zenei életből? Még ha annyira pengék lennének, akkor sem értem, miért ilyen gyors egymásutánban... |
|
Előzmény: 6132, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.04 21:01:32 (H) 6132. |
Rövid hírek: Felkerült a honlapunkra a BARÁTAINK rovatba a Kormorán Memory Band. Ők is viszonozzák ezt a gesztust. Margit Józsi a Juventus Rádióban készült riport kapcsán beszélt az Illés klubról. Napokon belül megjelenik az Árpád népe DVD-n. Dec. 16-án szombaton 17:05-kor "Egyszerűen Koncz Zsuzsa" címmel 50 perces portréfilmet sugároz a Duna TV. Dec. 18-án Baján fejezi be koncert körútját Koncz Zsuzsa. A pénteki klubnapon a MIEZ meglátogatott bennünket. Egy-két relikviával megajándékoztuk őket és meghívtuk az együttest szerepelni az áprilisi klubnapunkra. Látogatásuk alkalmával készült fotóik Levivel és Szabolccsal láthatók a saját honlapjukon. Ma este a Komédium Színházban (Tüköry u. 5-7.) a 30 éves 100 Folk Celsius együttesről nyílt kiállítás a rocktörténeti sorozaton belül. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Szabolcs, Levi és Tini. A kiállítás 2 hónapig megtekinthető, belépés díjtalan. Jövő évi program tervezetek: Jan. 12-én a BeatBand Bánó Andrással Febr. Farsangi bál Márc. Tolcsvay László Ápr. MIEZ |
<< 1 >> |
|