Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.19 22:30:24 (V) 620. |
Hali Gyerekek! Ami azt illeti, elég álmos vagyok, úgyhogy ha elnézitek, most nem válaszolgatok minden hozzászólásra külön, hanem egyben írom a dolgot. Most volt szerencsém először részt venni a Klubesten, és (ne sértődjetek meg): sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Nagyon jó volt a hangulat, jó fej volt mindenki, Tinibá megmutatta nekem a Ha én rózsa volnék riffjét, hallhattam egy alapos beszámolót arról, honnan indult és hová is jutott a Klub, megismerkedhettem a csapatot régóta kísérő médiaszakikkal, stb. – egyedül az én Ha én rózsá-hoz szokott hallásomnak volt kissé hangos a vége felé a zene, node ez egy ilyen hely, itt ez a lényeg. Goston: én is örültem a találkozásnak. Levi: tessék venni egy gitárt, egyszerűen nincs más lehetőséged. Lilike: én is örültem, és finom volt a sajtos süti. Lilluka: szintén – és már meg is írtam, hová és hogyan kérem szépen a felvételt – köszönet érte még egyszer. Hulio: szintén örvendek, és legközelebb majd elrabollak egy kicsit, lenne néhány fontos kérdésem a munkahelyeddel kapcsolatban. Indián: köszönök szépen mindent, és ment egy mail. G. Tibi (és kedves Felesége): úgyszintén köszi mindent! Oszi: örülök, és már tűkön ülök a szokásosan kiváló képek miatt. Ummagumma: kár, de nem baj: legközelebb szeretnék majd Veled kissé alaposabban beszélgetni a zenéről, mert azt hiszem, a mi zenei ízlésünkben elég sok közös vonás van, de a többiek lehet, hogy nem igazán helyeselnék az általunk favorizált irányvonalat. Jó éjt; megyek aludni, mert a Nap már a pályán lefelé halad. |
<< 1 >> |
|