Színváltás: |
|
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.13 18:59:21 (Sze) 6380. |
Kedves 'Svédasztal' Nagyon köszönöm az elismerést! Én azért annyira nem vagyok elégedett, de azóta többen látták és kisebbségben maradtam... annyi igaz, hogy a hangulatból több átjön, mintha a 'szokásos' egy darab 'handycammel' lett volna felvéve. de köszönöm! Talán a 27-i összejövetelen be tudunk mutatni belőle valamennyit...most úgyis több időnk lesz, mert már délután háromkor kapunyitás lesz! MINDENKI TUDJA? |
|
Előzmény: 6373, svédasztal |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.13 14:08:20 (Sze) 6376. |
Bizony hogy lesz. Majd az unokáim azzal fognak dicsekedni a barátaiknak, hogy húú a nagymami bizony Illés klubba járt, személyesen találkozott a zenekar tagjaival. Mitöbb, nagyon kedves kapcsolat alakult ki közöttük. Mi az kedves svédasztal, hogy fentről Ugyan már. |
|
Előzmény: 6373, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.13 12:38:02 (Sze) 6373. |
Szevasztok! Vasárnap hazaérkeztem és kipakolás után este "fömüsoridöben" megnéztem téhájé október 6-án felvett dvd-jét Oszi születésnapjáról és az Echo zenekar fellépéséröl a klubban. A felvétel nagyon profira sikerült. Két lemezen van, az egyik az Echo-koncert, a másik Oszi ünneplése, a Kata-trió és nem utolsósorban az FG-4 zenekar. A két kamerával felvett anyag nagyon szépen van összevágva, és a hang is jó. Ez a "0-dik" példány, idöhiány miatt egyelöre csak ezt az egyet tudta téhájé nekem összehozni, de dec 27-re kész lesz a sokszorosítással és így a klubban hozzáférhetö lesz. Mindenkinek tudom ajánlani. Lilluka: neked meg lesz min nosztalgiázni 50 év múlva... Én is csatlakozom hozzád fentröl. Péter |
<< 1 >> |
|