Színváltás: |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.22 10:46:44 (P) 6542. |
Neeeeee, ne harapjatok már azonnal Tudjátok, hogy soha senkit nem öregeznék le, és ha lenne példakép erre a generációra, akkor titeket állítanálak oda elsőként, mert egyáltalán nem érzem különkorúnak már magam, ugyanúgy bezsélgetünk és hülyéskedünk, mintha egykorúak lennénk (de tudom, hogy ebbe is bele fogtok kötni, mert kötnyeles kötekedők vagytok mind) | |
Előzmény: 6535, Speci |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.22 09:55:04 (P) 6535. |
Rockybaby! Jól sejtetted, hogy az "öregségedre" leírtak miatt "(jujj mit fogok én ezért még kapni)" nem lehet elmenni szó nélkül. Képzeld el kétszer annyi évig kosaraztam ahány évesek "öreg csontjaid", pedig csak a gimnáziumban kezdtem el kosárlabda edzésre járni. Tudom, hogy már elmúltak felettem az évek, de még most sem érzem magamat öregnek! Feleségemtöl gyakran meghallom, hogy ha labdát látok elmegy az eszem. Na gyorsan be is fejezem soraimat, mielött még megkapom, hogy a kor nem érdem az csak egy állapot. |
|
Előzmény: 6520, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.21 19:04:46 (Csü) 6520. |
Jójó, nah, én hisztis vagyok, ha egy társaságba hirtelen bedobnak, jobb szeretek nem egyedül lenni hirtelen, biztos azért van ez mostanában már, mert "öregszem" (jujj mit fogok én ezért még kapni) | |
Előzmény: 6518, Lilluka |
<< 1 >> |
|