Színváltás: |
|
Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.25 22:50:20 (H) 6589. |
Kedves C6H6 ! Éppen elkeseredésemben akartam kérdezni, hogy esetleg valaki netalántán nem vette-e fel eme remeket. Te vagy az én megmentőm! Tudnál most az FMH-be hozni egy másolatot belőle? (Nem kell külön DVD, fel tudjuk másolni a laptopomra.) Nem lennék hálátlan ... Cserealapnak fel tudok ajánlani egy DVD-t telis tele JPG fileokkal. Pont akkor voltunk az előadáson, amikor a TV-felvétel is készült. Az a durva, hogy előtte semmit sem tudtam a darabról. Közben meg hüledeztem, hogy milyen jó a történet, és a zenéje milyen fantasztikus. Gondoltam magamban, hogy ez igen, le a kalappal a zeneszerző előtt. Utána láttam meg a plakáton, hogy ez a mi Tolcsvay Lacink. Köszönjük Neked Laci! Fantasztikus darab!!! |
|
Előzmény: 6581, benzol |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.25 13:18:09 (H) 6582. |
Kellemes karácsonyt mindenkinek, boldog névnapot az Éváknak. Benzol, ha lenne egy felesleges, elfekvö DVD példányod, gondolj rám. Igaz, hogy kb 48-szor láttam élöben és valóban úgy az igazi, jó lenne egy belöle a polcon. Egy kicsit kevésbé vidám hír: Ma reggel 73 éves korában egy atlantai kórházban meghalt James Brown. |
|
Előzmény: 6581, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.25 12:39:13 (H) 6581. |
Isten pénze felvéve az m2-ről. Még ki kell keresnem, hogy hogyan lehet a feleslegeket levágni róla, és akkor ki tudom írkálni DVD-re. Persze, azt tudni kell, hogy ez élőben, a helyszínen az igazi. Karácsonyra nem kívánok semmit, csak az év többi részére, de oda a legjobbakat |
|
Előzmény: 6565, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.23 19:03:40 (Szo) 6565. |
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk ! Rózsa, Tibi és Alby Szeretnénk egy igazi karácsonyi TV műsort ajánlani : 24-én M2-n 21:30-kor Tolcsavay László, Müller Péter Sziámi Isten Pénze című musicalje a Madách Színházból. |
<< 1 >> |
|