Színváltás: |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.01 21:13:37 (Csü) 7715. |
Mélyen a szívemből jött ez a gondolatmenet | |
Előzmény: 7661, Zé |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.01.31 20:57:17 (Sze) 7669. |
Persze, hogy nem. Ezek a dalok, sőt, tágabb értelemben az ezen alkotói kör által létrehozott dolgok gondolkodó emberek által gondolkodó embereknek készültek. Márpedig a gondolkodó ember a média legfőbb ellensége. És itt nem összeesküvés-elméletekről, meg egyebekről van szó, egyszerűen csak üzletről és az emberi jellem alapvonásairól. Szerintem. | |
Előzmény: 7661, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.01.31 18:41:20 (Sze) 7661. |
Szerintem a mostani hatalom szemét is csíphetik a mi kedvenc dalaink,mint a 60'-as években anno.Úgy gondolom,az Illés-szerzemények(dalszövegek) java most is aktuális.A média sem nagyon akarja reflektorfénybe helyezni a klubunkat... Mi a véleményetek? |
|
Előzmény: 7660, Téhájé |
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.01.31 17:57:51 (Sze) 7660. |
Indiánnal abban maradtunk este amikor megnéztük a műsort felvételről, hogy még közelebb kerültünk a fiúkhoz... minket is 'kicenzúráztak'..! Az igazság az lehet, hogy túl gyanús lett volna, ha két személyes ismerős int le egy taxit véletlenül, akik véletlenül épp tagjai a klubvezetésnek...nem tudtuk megtagadni magunkat, minden megnyilvánulásunkból kiderült, hogy (ebből a szempontból) nem a klasszikus értelemben vett 'utca emberei' vagyunk... a szerkesztő helyében (ebbe a műsorba) én sem tettem volna be... Az más kérdés, hogy akkor miért jöttek 'célirányosan'... ez várható volt (vagy csak én gondolom így?) Mindenesetre a lány látható csodálattal és élvezettel hallgatta azt az információözönt, amit pár perc alatt rázúdítottunk. Vagyis megérte! |
<< 1 >> |
|