Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.01 07:53:08 (Csü) 7683. |
Jókor írom én is, buli után (sajnos nem tudtam ott lenni, de majd a következőn!), szóval, aki emlékszik még a "híreshírhedt" TILOSAZÁ-ra, nos a Zappa Café pont annak a helyén van, ez talán egy támpont lehet a megtalálására. Az "Égi zenekar" egyre inkább egy bigband-re hasonlít, sajnos. Szeretném minél későbbre tolni az első koncert-látogatásomat náluk. (Én a konkrét legendánál előbbre helyezném a hangszeres tudást, ezért basszusgitárosnak az egyébként a Beatleshez közel álló Who tagját, John Entwistle-t nevezném). |
|
Előzmény: 7678, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.01 00:11:36 (Csü) 7678. |
Most értem haza az új helyen működő Beatles klubról. /Zappa caffé/. A buli már megint szenzációs volt , de hát ezt már tudjátok. A " mi fiaink " az Imagine-al kezdtek amit Lajosnak játszottak el. Őszintén bevallom megkönnyeztem. KÖSZÖNÖM ! A hely hangulatában tisztára a Cavern. A fiatal közönség pedig maga a csoda .olyan volt mintha egy időgépen vsszamentünk volna 196o-ba. A koncert alatt eljátszottam a gondolattal , hogy odafönt az " Égi banda " is játszik és felsejlett előttem a felállás : Stuart Sutchliffe - basszusgitár John Lennon - ritmus gitár George Harrison - szóló gitár Pásztory Zoltán -dob Illés Lajos - zongora MICSODA BANDA !! |
<< 1 >> |
|