Színváltás: |
|
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.05 23:56:45 (H) 7894. |
Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör egy sör.... - de egy sör nem sör...! Bizony ez így volt már akkor is! | |
Előzmény: 7890, Gábrosz <; |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.05 23:53:11 (H) 7892. |
Az "emeleti büfé" az a szentély volt , én Zolival kerültem fel előszőr ,aztán később még jó párszor. Zoli autószerelője és az én unokaöcsém egy helyen voltak katonák- Ady ligeten-és volt ,hogy együtt látogattuk meg Őket , ekkor haverkodtunk össze. Igy aztán bekerülhettem az "emeleti csapatba" és ott aztán tényleg sokmindenkivel lehetett találkozni. Sok zenész ismerősöm még abból az időből való , mert az Illés klubban akkoriban is divat volt a vendégek fellépése. A sör pedig ott is jó volt és a büfés nem kérte a személyimet. /Ugyanis még kiskorú voltam / |
|
Előzmény: 7890, Gábrosz <; |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.05 23:42:08 (H) 7890. |
na és milyen volt a sörözés az emeleti büfében? vagy arra már nem emléxel? - de képzelem, persze, hogy mások előtt az a lényeg, hogy fönn voltál vele, az már csak a második kérdés, hogy mi volt ott... | |
Előzmény: 7889, Téhájé |
Téhájé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.05 22:06:59 (H) 7889. |
Annához kapcsolódva... Én nem voltam eleinte annyira közeli (személyes) kapcsolatban a fiúkkal, de miután bármikor oda lehetett menni hozzájuk, kérdezni, beszélni pár szót...- egy idő után valahogy pofáról csak ismerősök lehettünk nekik...! Valamelyik ilyen beszélgetés alkalmával Lajos felhívott az emeleti büfébe egy sörre..(ez elképzelhetetlen nagy kiváltságnak számított, hiszen a klubnapokon az egy elzárt - mai kifejezéssel V.I.P. területnek számított!) Amíg mentünk fel a lépcsőn, igyekeztem a lehető legközömbösebb pofát vágni, mint akivel ez naponta többször előfordul, de közben feszítettem, mint pók a lucernásban, és a szemem sarkából azt figyeltem, hogy látják-e elegen... Tudom, hogy nem egy nagy történet, de a hangulatunkból, tiszteletünkből talán visszaad valamit... |
<< 1 >> |
|