Színváltás: |
|
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.08 14:45:17 (Csü) 8053. |
tyű... reggel óta majd' 50 hozzászólás... Szerencsére már gyógyulok, bár a holnap estét nem hagytam volna ki betegen sem, mégha teltház is lesz. Remek, hogy ott lesznek mindhárman az Illésből (bárcsak többen is lehetnének, fizikailag is)... Noha még csak 2 klubon voltam, meg nem is jártam még utána: a Fonográf együttes egyéb tagjai nem szoknak felbukkanni az Illés-klubban? És - kicsit szégyellem, hogy nem tudom, és nem is biztos, hogy örömteli dolog ilyet kérdezni, de - őközülük mindenki él még, ugye? Egy hasonlat jutott eszembe (bár talán szebben is ki lehetne fejezni): A Beatlesből is ketten haltak meg, és ketten élnek. Az Illésből viszont még hárman élnek, örüljünk hármójuknak, legyen rájuk különös odafigyelésünk! |
|
Előzmény: 8019, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.08 10:35:21 (Csü) 8019. |
A HOLNAPI ILLÉS KLUBOSCHOK BARÁTI KÖRÉNEK PROGRAMJA Emlékezünk ILLÉS LAJOSRA -Korabeli interjúk, videó bejátszások és dalok Illés Lajostól -Lajos "Ennyi" című instrumentális dalára készült házi videóklip bemutatása -Az Illés Antológiából : "A Lajos" -FG4 zenekar Illés összeállítás I.rész -A klub barátainak emlékezése Lajosra -FG4 zenekar Illés összeállítás II.rész Klubnapon részt vesznek : Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs és Bródy János "Élek, s hogy meddig, nem tudom meghalok bár nem akarom megyek, s egész utam titok, csoda, hogy ... ? " Mindenkit szeretettel várunk! |
<< 1 >> |
|