Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.11 14:37:17 (V) 8189. |
Én is "olyan" vagyok. Attól még jelent nekem annyit Lali bácsi, hogy elmentem a temetésére. Hogy miért, arra nem tudok és igazából nem is akarok válaszolni, és nem azért, mert nem volt nálam egy szál virág sem. És gondolom, azoknak a zöme, akik ott voltak, ugyanígy gondolják. Azt azért nem hinném, hogy tömegesen tekintték protokoll-eseménynek. Ahhoz képest pl. kevés "celebritást" láttam, hogy mennyien szoktak megjelenni pofavizit céljából egy-egy nagyobb eseményen. Persze, itt nem volt órákon át bájcsevegés, ide nem lehetett "kiöltözni", és nem volt ingyen pia sem. Hozzá teszem, ez így volt rendben. Ja, és vannak fenntartásaim a vágott virágokkal kapcsolatban. Természetesen, mindenki úgy visz és annyit, amennyit jónak lát, én viszont magam részéről nem feltétlenül ebben látom az elhunyt irátni tiszteletem kifejezésének eszközét. |
|
Előzmény: 8188, bealno |
bealno | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.11 14:24:36 (V) 8188. |
Klub érdekei, vagy a népszerűség? Először voltam, nem tudtam mire számíthatok... De több emberre számítottam. Úgy veszem észre, hogy meg van az a törzsközönség. És szerintem nem is kellene reklám, népszerűség, nem kéne felhígítani azt a magot. Jó, bocsi hogy ezt írtam, én mint zöldfülű. De aki tényleg szereti az ILLÉSt az azerintem tud a Klubról.. Aki nem, az meg... Zoli temetése kisebb volt, de meghittebb... Ott tényleg volt mindenkinél egy szál virág. Szegény Lajos temetését nagy dobra kellett verni, és a zöme még egy szál virágot sem hozott. Az ilyenek miért voltak a temetésen? Már bocsi a kérdésért.. De itt fel merem tenni, mert gondolom , nekünk nem csak egy híres ember volt, hanem AZ ILLÉS LAJOS. |
<< 1 >> |
|