Én jártam a kiállítás megnyitóján. Nagyon kellemes volt mind a megnyitó, mind az azt követő kis ünneplés. Két helyszínen zajlottak az események a hivatalos megnyitó után: a színházteremben először a Tarada köszöntötte Tinit, utána pedig az ABSZ húzta el a nótráinkat a kávéző kis színpadán.
Kellemes zsúfoltság uralkodott a helyszínen, tiszteletét tette a szakma néhány képviselője is. Majd mikor felcsendült a Boldog születésnapot című örökzöld az ABSZ előadásában, előkerült egy gyönyörű (és mint utána kiderült, megagigafinom) gitáralakú torta a kis tüzijátékkal és nagy közös éneklés közepette felköszöntöttük Tinit. Ő pedig miután felvágta a marcipános hathúrost, el is osztogatta mind egy szálig.
Szóval tényleg nagyon kellemes este volt, a kiállításról pedig eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek (..még jó hogy..! )
Tegnap viszont egy másik esemény is lezajlott, méghozzá egy szintén kellemes (...na, hát ez van.. ha kellemes, akkor kellemes.. ) hangulatú beszélgetés Koncz Zsuzsival az Alexandra Könyvesházban. Váradi Júlia beszélgetett vele közel egy órán keresztül új, most megjelenő Egyszerű ez című verseslemeze kapcsán.
A terem tömve volt emberekkel, és belehallgathattunk a címadó dalba is, mely "egyébként" egy József Attila-vers, és Zsuzsa lemezén Bródy megzenésítésében hallható (naná! , szerintem piszok jó lett).
És azt hiszem, erga, ezekről a képekről beszélsz, ugye? Ha nekem meglesznek elküldöm őket.
|