Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.02 13:06:48 (P) 8781. |
Valahogy így. Asszem a számítógép dobja ezt ki, ráadásul valami bazinagy gondolkodási idő után. Ahhoz képest eléggé sommás válasz. Én a filmet nem láttam, a könyvet pedig nagyon régen olvastam. Douglas Adams a szerzője, pár éve halt meg egyébként. Ha már Galaxis... a Level 42 nevű együttes nevében a szám az innen van. Mellesleg az a Mark King, aki -mint már korábban jeleztem- egy UFO, ennek a bandának az énekes/basszusgitáros/szerző/zenekarvezetője. |
|
Előzmény: 8779, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.02 13:01:50 (P) 8779. |
Elmondom én itt is Van egy könyv és egy arról készült mozifilm: Galaxis útikalauz stopposoknak (ha jól emlékszem)... Nah és ebben van egy olyan poén, hogy a világ nagy kérdéseire keresik a választ a főszereplők és a fő-főmufti egyszer hozzájuk vágja a nagy választ, ami nem más, mint 42 Persze senki sem érti, a néző/olvasó röhög, és utána nekiindulnak "megkeresni" magát a nagy kérdést, amire a válasz 42 Így elég hülyén hangzik, de én sajnos csak a filmet láttam, és nagyon nem tetszett, viszont ennél a résznél 10 percig sírva röhögtem és megmaradt (de aki művletebb és olvasta is, az javítson ki, ha valamire rosszul emlékszem) | |
Előzmény: 8759 |
<< 1 >> |
|