Színváltás: |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.06 19:54:56 (K) 8871. |
Igen, bezol, ajánlom figyelmedbe a nagyrabecsült posztmodern verseket | |
Előzmény: 8862, benzol |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.06 19:52:52 (K) 8870. |
dekár, hogy nincsen olyan szmájli, ami azt ábrázolja, hogy egy óriásit a homlokomra csapok és azt kiáltom: ANYÁM | |
Előzmény: 8862, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.06 10:12:07 (K) 8862. |
Teljesen nyilvánvaló, hogy pénzről szól a történet. A kutyaszar nem táncol, az lapít. Azt a kis borítékot meg nem tudom, mivel tömhettem volna ki... lépfene-porral, vagy mivel? Nyizsnyij Novgorod felé nem is jártam. De a bennem elveszett költő az megvan... valahol biztosan... várj, nem találom Ennek bemutatására íme egy veretes kétsoros, mely egy repülőúttal kapcsolatos és annak kapcsán született, hogy felszállás közben a hirtelen légnyomás-csökkenés miatti füldugulás elkerülése végett ajánlatos rágcsálni valamit: Míg engem a gép felfele repít Elmajszolok egy zacskó ropít Elnézést kérek. |
|
Előzmény: 8857, etzilburg |
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.06 08:38:35 (K) 8857. |
Szép, szép. Benzol, egy költő veszett el Benned. Úgy Nyizsnij-novgorod felé félúton Talán hasznosabb az ilyesmit mégis "hagyományos levélben" elküldeni, akkor lehetett volna (más is talán...) mellékelni a nagy borítékhoz kis borítékot. Jóóóól kitömve. Félő, hogy ebben az esetben (is) "pénz beszél, kutyasz*r táncol" lesz... |
|
Előzmény: 8855, benzol |
<< 1 >> |
|