Színváltás: |
|
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 13:23:27 (Csü) 9179. |
Az autóval kapcsolatban én is így állok: Szervizben egyik autóm sem volt,kivéve ha műszeres beállítás kellett(pl.futómű,porlasztócsúcs...stb.) Ha vmit cserélek,tudom mit (minőség) teszek bele és az valóban cserélve is lett.Nagyon sokszor hallom innen-onnan,hogy elvitte a szekeret pl:olajcserére és csak a pénzt nyúlták le,mint később kiderült... |
|
Előzmény: 9176, benzol |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 09:29:00 (Csü) 9177. |
Ez így van. Persze nem is lehetek objektív, hisz infósokból is mindig a "kemény mag" társaságát kerestem, az ő tudásuktól pedig olykor valóban hátast lehetett dobni. Az más kérdés, hogy ezt a tudást már nem tudták továbbadni olyanoknak, akiknek nem szilíciumból voltak az idegsejtjei - pedig ez is nagyon fontos dolog. | |
Előzmény: 9176, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 09:06:46 (Csü) 9176. |
Ez kb. olyan, mint hogy valaki hosszú évek óta vezet autót és ismeri annak minden rezdülését, alapvető dolgokat meg is tud javítani rajta (kicserélni), illetve hogy valakinek pedig autógépész-mérnök diplomája van, de nem tudja felnyitni a motorháztetőt sem. Felhasználók ilyen-olyan gondjainak orvoslásához jobb is az erős felhasználói tapasztalat, mint egy informatikusi képesítés. | |
Előzmény: 9174, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 08:57:06 (Csü) 9174. |
Nagyjából az a helyzet, hogy engem a vírusok, meg a sok egyéb felmerült probléma tanított meg arra, hogy valamennyire értsek a számítógéphez. És szó sincs szerénységről: egy elsős informatikus hallgató (tehát akinek még csak ez lesz a szakmája) lényegesen többet tud, mint én. Jómagam csak erős felhasználói ismeretekkel rendelkezem, és néhány nyelven tudok programozni - ennyi az egész. És persze rengeteget számít, hogy ezzel nőttem fel, így szinte természetes volt a dolog. | |
Előzmény: 9171, Hilda |
<< 1 >> |
|