Színváltás: |
|
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.31 11:02:10 (Szo) 9281. |
köszi, majd beszélhetünk róla kicsit később - mindenesetre elsősorban én élő megnyilvánulásokat kezdtem el keresni... [persze most azt is félre kellett tenni...] másik: a Megasztárban amúgy énekeltek Illés-dalt valamikor? --> mert onnan is megjelent pár ott elhangzott dal albumon, Illés-dal nem volt ilyen (szerencsés/szerencsétlen)? |
|
Előzmény: 9274, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.31 09:24:05 (Szo) 9274. |
Gábor! Ha érdekelnek az LGT dalok... Hevesi Tamásnak 1994-ben megjelent egy lemeze "Ezt egy életen át kell játszani" címmel, melyen LGT dalok vannak. Valamint egyszer a Megasztárosok is azt kapták feladatul, hogy LGT dalokat énekeljenek (gondolom a zsűri egyik tagja miatt is...) és én ezeket elmentettem, valamint van a gyűjteményemben sok más LGT feldolgozás is - ha érdekel... |
|
Előzmény: 9266, Gábrosz <; |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.29 22:52:49 (Csü) 9266. |
remélem, nem vesztek nagyon felségsértőnek, hogy ilyen kérdés merült föl bennem itt az Illés-klub oldalán, de nem tudtok véletlenül LGT-dalokat ma is "rendszeresen" játszó, lehetőleg igényes emlékzenekarról? [ha jól sejtem az LGT-ék nem nagyon játszanak már együtt, vagy igen?] (mondjuk beírhatnám simán a keresőbe is, de hátha vki itt kapásból tudna ajánlani...) ha lehet, küldjetek linket is. előre is kösszi! |
<< 1 >> |
|