Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.09 20:11:30 (H) 9443. |
Most csak röviden van időm reagálni, és az Gábrosznak fog szólni. ![]() "2.) jó csak keresésből megtalálva egy commentet, ha be akarja előzménynek rakni, akkor ezt csak úgy tudná, ha keresésnél megjegyzi a sorszámát, és visszateker odáig, és úgy szól hozzá... végülis megoldható..." Node mesterem, ha valaki a keresett hozzászólások közül akar valamelyikre válaszolni, akkor rákattint a "válasz erre" gombra, és a komment abba a topicba fog kerülni, ahol az is volt, amire válaszol. A jelenlegi rendszerban csak akkor nem megy a hozzászólás, ha hozzászóláskeresés esetén előzmény nélkül akar az illető hozzászólni - de akkor szerintem nincs is mihez. Vagy szerinted igen? Lágyszi fejtsd ki ezt egy kicsit részletesebben! Köszi! "adatmódosításnál nekem a jelszómegjegyző csak egy jelszót jegyez meg [nyilván a jelszo2 inputname-sat nem]" Jogos. Hogy ez a probléma ne álljon fenn többé, átírtam az inputneveket adatmodositasjelszo1 és adatmodositasjelszo2-re, így a jelszókezelő nem fogja őket összekeverni a bejelentkezéskor alkalmazott inputname-ekkel. |
|
Előzmény: 9416, Gábrosz <; Előzmény: 9416, Gábrosz <; |
<< 1 >> |
|