Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.30 16:50:45 (H) 11139. |
A mai "Blikk"-ben a következő cikk jelent meg a Tini-ről: Bródy János a Tátrában hűsölt 2007-07-30 Skalnate Peso-Budapest - Ismerős arcot pillantott meg olvasó-riporterünk, Ajtai Lajos, a Magas-Tátrában. Bródy János (61) bosszankodott éppen, hogy nem kapott jegyet a csúcsig vivő libegőre. Ajtai úr, aki azonnal lefotózta a zenészt, tízezer forintot kap képéért. Bródy állítja, bizony így történt az eset. - Délelőtt tizenegykor már csak délután hat utánra adtak volna jegyet. Lemondtunk róla. Bár a fotón egyedül látható az egykori Illés együttes alapító tagja, családjával utazott a hegyek közé. - Az én idős és bölcs édesanyám elmondta, hogy kánikulában a hegyek közé utaztak hajdan az emberek. Főleg a Tátrába. Igaza volt, ott vészeltük át a kánikula négy napját. Máté, a három és fél éves kisfiam nagyon belejött a hegymászásba, alig győztem követni - vigyázni kellett rá, sok ott a szakadék. Túráztunk, megnéztük a Lomnici-tavat is. A Bródy família néhány nap balatoni ejtőzést tervezett még be az idei nyárra. A családfő főleg munkával töltötte az időt. - Elkészült Halász Judit lemeze, a Szeresd a testvéred! És Mahó Andreával is dolgoztunk egy CD-n. Én Erdélybe készülök augusztusban, Szörényi Leventével lépünk fel augusztus 19-én, Sepsiszentgyörgyön. T. I. |
<< 1 >> |
|