Eddig nem nagyon akartam nyilatkozni "újság" ügyben, mivel "közeli rokonom" ólomkatona, s nem akartam, hogy elfogultságot gondoljon bárki. Azt viszont tudom, hogy neki nagy tapasztalata van az újságszerkesztésben, mert most is csinál többet is. Ő nem mást vállalt, mint a szerkesztést: ingyen. (Ehhez mint rajztanár és karikatúrista, én is felajánlom segítségemet.) De úgy gondolom, hogy erre (mindenféle igéény és újjongás ellenére), a klubvezetésnek kell rábólintani. Aztán meg kell határozni a címét, terjedelmét stb. A mai technikával bárhol el lehet készíteni. Az, hogy fekete-fehér, egyáltalán nem baj.
Ergának: elhiszem, hogy csodálattal nézed az 1968-69-es újságokat. Én is, ha most előszedem! De igenis tudnánk most is olyat csinálni (kivitelben), de a hangulat, az már (sajnos) soha vissza nem hozható... Egyébként meg (szerintem) nem is elsősorban az információtovábbítás ennek a lényege (arra sokkal jobb a net), hanem az, hogy maradjon utánunk valami. Mert akkor 2046-ban mit fog csodálattal nézni VALAKI? Egy CD-t? Ugyan már...
|