Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.05.16 07:49:25 (Sze) 22162. |
Kedves Goston és Jelbeszéd, nagyon köszönöm a hangulatos beszámolótokat Zsuzsa miskolci vendégeskedéséről, amelyre sajnos nem tudtam elutazni (és még ide is csak késve tudtam benézni sajnos), de lélekben veletek és a "családdal" voltam! Örülök, hogy jól sikerült az ajándékozás, gondolom a sárga rózsa is megette hatását, főleg hogy tartósított változatot is kapott Miután az est lezajlott és hallottam itt-ott lelkes beszámolókat, arra gondoltam, itt az Illés klubban ideje volna egy "Kinek mi a kedvenc száma Zsuzsától a hőskorszakból" sorozatot indítani, abból az időszakból, amikor Illésékkel készítette kis- és nagylemezei zömét (később Fonográf-, majd az önálló, más szerzőkkel is készült lemezeinek időszakai voltak). Tehát hogy ki-ki írja be kedvenc Zsuzsa-dalait ebből az időszakból. Mindjárt ide sorolom az én kedvenc számaimat: Hajnali lány Azt hitted kis bolond Eretnek vágy És most itt vagy velem Ne sírj kedvesem Régi dal A szél Volt egyszer egy lány Visz a vonat André Éjféli esküvő Ringató (József Attila vers) Kisvirág Mondd el, ha látod őt Elmúlt egy év Vándorének Margarita Képregény |
|
Előzmény: 22150, Jelbeszéd |
<< 1 >> |
|