Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.05 09:29:58 (K) 22269. |
Vasárnap félfüllel hallottam az ATV-ben egy előzetest, miszerint Bródy lesz este a vendég valamelyik műsorban. Be is akartam ide írni, aztán annyira zűrös volt a napom, hogy kimosta sajnos a fejemből és a műsort se láthattam, hogy eszembe juthatott volna... Most negyed órája láttam ismét az ATV-ben, Rónai Egon Start Plusz műsora közben a nyugger-dal egy részletét, ami alatt azt mondták, hogy érdemes lesz itt maradni, mert érdekes dolgokról lesz szó Bródy Jánossal, valamint a retró szó gyakran fog előfordulni, s mivel reggel és délelőtt ismétlik az előző esti műsorokat, gondoltam most lesz, de ez is előzetesnek bizonyult, mert másik műsor ismétlése kezdődött az imént. A TV műsorban ezt a szombati-vasárnapi adást találtam: http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=c6c691ae4f81ec4b0a86e5a7c63f1ea39e 2012. június 3. vasárnap 15:30 - 16:05 CBN - Brody Show Magyar ATV - 2012. június 9. szombat 22:45 CBN - Brody Show Sajnos videót eddig nem találtam, még az előzetest sem tudtam megtalálni, mert a Start Pluszhoz nem tettek fel videót, azt sem tudom, ment-e már ez a beszélgetés és ismétlik vagy csak ezután lesz, és a rádióműsorban szereplő adásról sem találtam semmit. Aki ügyesebb és van ideje nyomozni az ATV honlapján, hozza el a linket nekünk. |
<< 1 >> |
|