Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.08.25 00:40:46 (Szo) 22542. |
Nem mai, de nem láttam eddig itt: Csillagok éve CD a Heti Témában 2012/2013-as évad (Operettszínház) bemutatóinak, illetve jelenleg is futó előadásaink legnagyobb slágerei hallhatók azon a CD-n, amit a szerencsés vásárlók a Heti Téma című lapban találhatnak június 7-étől egy héten át. A CD stílszerűen a következő évad mottójával egyező címet kapta: Csillagok éve. A CD-n a következő dalok hangzanak el: 1. Ghost - Így van jól (Dolhai Attila - Vágó Bernadett) 2. Marica grófnő - Szép város Kolozsvár, Marica belépője, Hej cigány (Fischl Mónika, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel) 3. Ördöglő Józsiás - Lakodalom: Lámsza dala (Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos) 4. VELED, URAM! - Ősi joggal (Szomor György és a Budapesti Operettszínház Musical Együttese) 5. VELED, URAM! - Hej, Nyitra vára (Feke Pál) 6. Bohém Casting - Producert találtunk - kvartett, A szerelem veszekedés - kvartett ( Boncsér Gergely, Brasch Bence, Kocsis Dénes, Kelemen Dániel, Frankó Tünde, Molnár Ágnes) 7. Viktória - Ahol az ember felmászik a fára..., Nem történt semmi, Honvéd banda... (Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Vadász Zsolt) 8. Elisabeth - Hogyha kell egy tánc (Janza Kata és Szabó P. Szilveszter) 9. Miss Saigon - Szóló szaxofon (remix) (Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari) 10. Rebecca - I'm an american woman (Szulák Andrea) Nem tudom, hogy meg lehet-e még venni valahol, de nekem megvan, úgyhogy ha valakit érdekel, szívesen elküldöm a két "Veled, Uram!" dalt! http://www.operettszinhaz.hu/operett.php?pid=read&hId=806 |
<< 1 >> |
|