Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Szemi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.25 22:12:13 (P) 3275. |
Kedves Fórum-látogató klubosok! Sajnálom, hogy a hamarosan induló klub rendezvényein nem találkozhatunk. Elég rég óta zenélek és ezért úgy érzem, elfogulatlanul tudom megítélni, hogy a közönség reagálása mit jelent egy koncerten. Az Illés klub közönsége ebből a szempontból számomra minden alkalommal a top kategóriát jelentette. Ez nem olcsó hízelgés. Gondolom sejtitek, ha a közönség veszi a lapot, az a zenészek munkáját rendkívül pozitívan befolyásolja. Ettől voltak a fehérvári úti bulik olyan fergetegesen jók, nem is beszélve Kisorosziról, ahol a legendák jelenléte még jobban feldobta a bulit. Felejthetetlen volt. Szilvásváradon viszont már kilógott a lóláb... És most a lényeg: az FG 4 és a Tarada kierőszakolt összehasonlítgatása számomra szánalmasan nevetséges. Aki ért a zenéhez, az pontosan tudja, hogy mind a két zenekar teljesítménye, tudása, felkészültsége, zenei alázata milyen szinten áll. Az, hogy ez az összehasonlítgatósdi elindult, egy egyszerű, de tudatos provokáció. A Skandináviából érkező levelek hónapok óta egy magánéletbeli problémát tálalnak rébusz formájában a Fórum gyanútlan olvasói elé. Van, aki érti, van, aki nem. Aki nem érti, úgy érzi hogy nem eléggé tájékozott - ami ciki -, tehát azt hiszi, hogy érti, pedig dehogy! Ettől viszont még jobban lehet a kulát keverni! Úgy gondolom, hogy a magánéleti problémákat egy híres zenekar tiszteletére alakult Klub Fórumába ilyen szinten behozni kifejezetten nem szalonképes. Az ilyesmi, szerintem jobban illik egy bulvár magazin panasz-rovatába. Röviden ennyi a hozzászólásom a napok óta tartó parázs vitához. Szeretettel gondolok Rátok, Klubosokra, a felejthetetlen bulikra és reagálva néhányatok hozzászólására, én is őszintén remélem, hogy eljöttök Tarada koncertre, ahol közösen élvezhetjük az Illés zenekar repertoárját, mint a Magyar Kultúra vitathatatlan tartozékát. Szemes László, Szemi (tarada- bass) |
<< 1 >> |
|