Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.02.19 15:06:38 (V) 26223. |
Szép délutánt mindenkinek. Most jutottam hozzá, hogy a tegnap estéről beszámoljak.📃 Ha röviden válaszolnék, azt mondanám, hogy nagyon jó volt. ✌ De ennél azért több is történt. Megpróbálom szép sorjában, de biztos, hogy valami ki fog maradni. Azt meg gondoljátok hozzá. 😉 Régen volt már a klub vendége Pomázi Zoli. Örültem, hogy láthatom, hallhatom. 👂Szerettem a Bojtorján countrys világát. Az este hiányoltam is ezeket a dalokat. 🎶Viszont nem ismertem Zoli saját dalait vagy csak néhányat, így jó volt velük megismerkedni. Külön gratuációt érdemel a steelgitárosa. ✌Nagyon tud. Jól kiegészítette Pomázi gitárjátékát.🎸 Levente beszámolója akár az előadás promóciójának is beillett volna.🎙 Az általa említett énekeseket és zenekarokat már csak hallomásból ismerem.👂 Biztos jó előadás lesz. 🎹🎸🎶 A Spárga együttes nekem meglepetés volt. ☺ Nagyon jó hangulatot csináltak. 💃💃🎸🎶Ügyesen válogatták össze a repertoárt. Csupa jól énekelhető és táncolható slágereket játszottak. 🎸🎹🎙Ropta is a közönség a talpalávalót. 💃💃 Még én is táncra perdültem, ami kivételes eseménynek számít. Az est legjobb jelmezdíját Goston érdemelte ki, különleges megjelenésével. 👯Többen fel sem ismerték, és még a felesége is elült mellőle. 😉 Ibolya kész dedikálást gyűjtött össze a karján levő gipszre. Majd figyelhet, 👀 hogy levételkor ne sérüljenek meg az aláírások. ✒Ilyen kabalája csak keveseknek van. Éjfel után jöttünk el, 🕛 mire elpakolásztunk mindent. Kellemesen elfáradtunk az este. Lesz miről beszélni a következő klubnapig. 🗣 Sajnálom, hogy Levente olyan korán elment,🚘 és nem maradt még közöttünk. Úgy hallottam, hogy nem érezte jól magát egészségileg. 😷 Ezúton kívámok neki jobbulást.🤗 Májusban, a követksző klubnapon találkozunk. 👍 |
<< 1 >> |
|