Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2018.02.18 15:43:28 (V) 26501. |
2017. március 12-én egy váratlan telefonhívást kaptam a Producer Asszonytól, hogy mit szólnék ahhoz, ha összeállna a Fonográf. Erre azt válaszoltam, hogy nagyon jó az ötlet, hiszen Ők még mindannyian együtt vannak és meg tudnák csinálni...., valamint óriási közönségigény van Rájuk. Végre felcsillant a várva-várt remény, hogy mégis összeáll újra Fonográf?! Onnantól kezdve pörögtek a koncert titkos előkészületei. A szenzációs hír Húsvét vasárnapján először a mi közösségi oldalunkon került a nagy nyilvánosság elé. Innen jutottunk el a 2018. február 16-ig, mely egy csodálatos, felejthetetlen emlék marad mindannyiunk számára. Gratulálunk Levinek, Tininek, Mohának, Tolcsvay Lacinak, Móricz Misinek, Németh Oszinak és Örsinek a kiváló zenei produkcióért. Gratulálunk a látványtervezőnek, aki egy igazán XXI. századi zenekarhoz méltó színpadképet varázsolt az Arénába! Gratulálunk az Óbudai Danubia Zenekarnak, a Szervezőknek és a technikai személyzetnek. Lehet, hogy találkozunk még valahol, valamikor....???? |
<< 1 >> |
|