Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2018.10.15 19:30:18 (H) 26585. |
Klubnap. Szeretnék néhány szóval hozzájárulni Tibi beszámolójához. Nehéz dolgom van , mert részletesen leírta, hkgy mennyi mjnden történt a klubnapon. Bálint előadásának az elejéről lemaradtam a környező építkezések forgalom elterelése miatt. Nehezményezte is. Érdekes összefüggéyeket vonultatott fel a három zeneszerző es műveik között, a számisztikát is felhasználva. Alaposan felkészült erre az előadásra. A játékos vetélkedőn kiderült, hogy a klubtagok naprakészek az Illés történetéből. Régen látott relikviát nyertek többen. Mindkét mellettem ülő klubtárs szerencsés volt, és nyert. Boldogan mutogatták a kincsüket. A tapolcai Fonográf játéka nagyon jó volt. Minél többet jászamak, annál jobbak. Jó hangulatot sikerült teremteniük. Szívesen hallgattam volna őket tovább. Máskor is hívjuk meg őket. Oszi dedikálásáról lemaradtam a szünetben. Az este végén ott álltam a lemezemmel dedikálatlanul. Remélem legközelebb ügyesebb leszek. De a dobokat még mindig nagyon jól veri. Látszott, hogy élvezi, ha játszhat. A The Shades régi, szívesen látott zenekar a klubban. Most is szinte mindenkk táncraperdült a zenéjüktől. Nem is hagyta a közönség, hogy szünetet tartsanak. Jól bírták szuflával. A közönség tapssal hálálta meg mindket zenekarnak a hangulatos, jó estét. És tényleg nagy köszönet azoknak, akik a háttérben biztosították az egész este lebonyolítását. |
|
Előzmény: 26584, G.TIBI |
<< 1 >> |
|