Nem szabad elítélni senkit az ízlése miatt Én is votlam "diszkópatkány", sőt egyenesen "diszkókirálynő", aki a barátnőivel 17 évesen minden buli végén már az asztal, vagy a színpad tetjén táncolt Aztán jött egy sokkhatás, és azóta rockzenét kezdtem hallgatni, illetve inkább hangszeres zenét! Jobb így, már én is tudom, de akkor abban a zenében senki sem az értelmet kereste, azok nem arra valók, azoknak pont az az értelme, hogy táncolni kell cska rájuk és nem a szöveg értelmét fejtegetni (pláne, hogy tényleg nincs is nekik) "diszkóba megyek és az átlag életkor 15év és szól az agyvelőt lüktető monoton zenének nevezett zaj és vonaglanak a testek,mert ez nem szép.Ez elkeserítő.Remélem náluk is eljön egyszer az idő,amikor majd felfedezik az igazi zene varázsát" --> és hidd el, nagyanyáink ugyanezt mondták a szüleinknek, mikor lementek egy beat-klubba táncolni Nekik ez ugyanolyan volt, nincs ebben semmi gáz, ez most meg így működik, az más kérdés, hogy a 15 éves átlagéletkor az vonaglani mindenképp gáz!!!
|